Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

UUTISIA 2012

Vuosikokouksessa valittiin uusi johtokunta (julkaistu 26.2.2012)

  • Annika Holman, puheenjohtaja
  • Gary Berglund, varapuheenjohtaja
  • Minna Vierto, sihteeri
  • Iiris Kormilainen, rahastonhoitaja
  • Mirkka Ahonala, nuorisovastaava
  • Katja Kostiainen, jäsen
  • Ingelin Nyman, jäsen
  • Anu Perkkala, jäsen

UUTISIA 2011

Muutoksia yhdistyksen säännöissä ja johtokunnassa (julkaistu 12.11.2011)

Johtokunta on hakenut Patentti- ja rekisterihallitukselta lupaa muuttaa yhdistyksen sääntöjä. Muutos koskee sääntöjen kohtaa 3 § Tarkoitus ja tavoite.

Kaarina Hannukainen on pyytänyt eroa johtokunnasta 8.10.2011 alkaen. Johtokunta on myöntänyt eron kokouksessaan 30.10.2011. Koska vuosi on lopuillaan, päätettiin, että uutta jäsentä ei loppuvuodeksi valita.

Vihdin Miehet yllätysesiintyjänä Rauniobileissä (julkaistu 28.8.2011)

Tänä vuonna Rauniobileiden ohjelman kruunasivat komeat ja komeaääniset laulajamiehet. Tarkkaan varjeltu esitys oli mieluisa yllätys kuulijoille ja tuplakvartetti Vihdin Miehet hurmasi noin 30 henkisen juhlayleisön. Auringonpaisteisessa kesäillassa esitetyt laulut saivat kuulijat huokailemaan haikeana. Jopa pikkuväki istui nurmikolla hiljaa kuunnellen ja ihmetellen upeaa esitystä. Laulajamiehet Martti Kuikka, Jorma Iltanen, Erkki Junttila, Oiva Siivikko, Seppo Junnonaho, Hannu Sillanpää, Arto Autio ja Asko Ojanne lauloivat itsensä kuulijoiden sydämiin. Jäimmekin haikeina vilkuttamaan, kun nämä taitavat, iloiset ja huumorintajuiset laulajamiehet lähtivät. KIITOS VIHDIN MIEHET ikimuistoisesta esityksestä.

Liekö syynä ollut Vihdin Miesten hieno kuoroesitys, mutta karaoke jäi tänä vuonna laulamatta. Sen sijaan illan mittaan suoritettiin maastakäsittelyrata ja jälleen kerran nautittiin Iiriksen kokkauksista. Lapset viihtyivät saippuakuplien ja minuuttipelien parissa.

Perinteisesti Rauniobileissä on julkistettu Brunkan Vuoden Kannustaja ja Nuori. Johtokunta valitsi Vuoden 2011 Kannustajaksi Leila Salovaaran ja Vuoden Nuoreksi Sanna Kormilaisen. Lisäksi johtokunta on valinnut Leila Salovaaran ja Mirkka Ahonalan Brunkan kunniajäseniksi.

Illan hämärtyessä siirryttiin kodan lämpöön makkaranpaistoon. Kiitos kaikille mukana olleille jälleen kerran hauskasta ja onnistuneesta juhlasta. Kiitos myös Leilalle, Mirkalle ja Adalle, kun saimme viettää neljänsiä Rauniobileitä Ófeigur -tallilla.

Vuoden Kannustajan valintaperustelut:

Brunkan vuoden 2011 kannustaja on henkilö, joka on ollut mukana perustamassa Brunkaa. Hän on toiminut tärkeänä taustatukena ja ideageneraattorina kerhon toiminnalle. Tällä henkilöllä on ollut aina aikaa kaikille tallin kaksi- ja nelijalkaisille omista kiireistä ja töistä huolimatta. Hän on valmis neuvomaan ja auttamaan, vaikka takana olisi valvottuja öitä. Hän ohjaa ja opastaa kärsivällisesti koko sydämellään. Hän jaksaa ja jatkaa vielä senkin jälkeen, kun muut ovat jo luovuttaneet. Hän on sinnikäs, positiivinen ja iloinen saaden muutkin hyvälle tuulelle. Hän on tallin sydän.

Vuoden Nuoren valintaperustelut:

Brunkan vuoden 2011 nuorelta sujuvat tallityöt ja talutusratsastus.  Kärsivällisesti hän on kesän aikana paimentanut ja auttanut leiriläisiä. Taisipa jopa joutua komentamaan välillä vähän äänekkäämmin kuin on tottunut. Ylioppilaskirjoituksista huolimatta hän on ollut mukana auttamassa useissa tallin ja Brunkan tapahtumissa. Tämä nuori on myös taitava ratsastaja pysyen selässä hevosensa pukitteluista huolimatta.

Tallin kevättapahtuma 22.5.2011 (julkaistu 22.5.2011)

Brunkan ja Ófeigur -tallin kevättapahtumaan osallistui reilut 50 henkeä. Jännittäviä hetkiä koettiin lasten ratsastaessa taitoradalla ja aikuisten hieman vauhdikkaammassa mehutöltissä. Lisäksi Pipa -poni esitti taitojaan Satun ohjastamana valjakkoajossa.

Hevosaiheisessa viiden kysymyksen tietokilpailussa oli useita 4 oikein vastauksia. Vaikeaksi osoittautui kysymys "Kuka on sanonut, että yksikään tunti ei ole mennyt hukkaan, kun sen on viettänyt satulassa". Oikea vastaus on Winston Churchill, mutta hyvä veikkaus oli myös yhdessä vastauksessa ollut "Leila".

Tietokilpailun palkinto Syvälle satulaan -kirja arvottiin kaikkien 4 oikein vastanneiden kesken. Palkinnon voitti Senni Kostiainen. Sennille lämpimät onnittelut hienoista tiedoista.

Brunka tukee kesäleireille osallistumista (julkaistu 15.5.2011)

Brunka tukee Ófeigur -tallin kesäleireille osallistuvia jäseniään kymmenellä eurolla.

Kun olet maksanut kurssimaksusi, niin toimita kopio maksetusta kurssimaksusta Brunkan postilaatikkoon tallille tai varapuheenjohtajalle sähköpostitse (heidi.elisa@suomi24.fi).

Laita näkyviin tilinumero, johon haluat Brunkan tuen maksettavaksi. Yksi 10 € tuki jäsentä kohden.

23.1.2011 uusi johtokunta valittu

Annika Holman, puheenjohtaja Heidi Lindroth, varapuheenjohtaja Minna Vierto, sihteeri Iiris Kormilainen, rahastonhoitaja Mirkka Ahonala, nuorisovastaava Kaarina Hannukainen, jäsen Katja Kostiainen, jäsen Ingelin Nyman, jäsen 

 

UUTISIA 2010

7.2.2010

Uusi Johtokunta valittu

Viveka Uuskoksi, puheenjohtaja

Patricia Wikström, varapuheenjohtaja

Susanna Häkkä, sihteeri

Iiris Kormilainen, rahastonhoitaja

Silja Poikonen, nuorisovastaava

Sanna Kormilainen, jäsen

Kaarina Hannukainen, jäsen

Minna Vierto, jäsen

 

UUTISIA 2009

 

16.8.09

Brunkan Vuoden 2009 Kannustaja ja Vuoden Nuori julkistettiin 15.8.2009 Rauniobileissä. Vuoden nuoreksi valittiin Jenna Sohlberg ja Brunkan Vuoden 2009 Kannustaja on Iiris Kormilainen.

Onnittelut Iirikselle ja Jennalle! 

18.1.09

Uusi johtokunta valittu!

3.1.09

Tervetuloa paikalliskerho Brunkan vuosikokoukseen!

Aika: sunnuntaina 18.1.2009 klo 12.00 – 14.00
Paikka: talli Ófeigurin tiloissa, Myllypellontie 20, Vihti

Kokouksessa valitsemme uuden johtokunnan jäsenet:
Paikalliskerhon johtokunnan puheenjohtajan, varapuheenjohtajan               
sihteerin, rahastonhoitajan, kolmen varsinaisen jäsenen sekä nuorisovastaavan.

Jaossa on paikkoja ja haasteita innokkaille paikalliskerhon jäsenille.
Mikäli haluat asettua ehdolle ilmoitathan siitä etukäteen Patricialle patriciavellan@gmail.com.

14.12.2008

Ófeigurin ja Brunkan Joulutapahtuma

 


 

 

Ófeigur ja Brunka osallistuivat perinteisille ELMA Helsingin maaseutumessuille 9.11.2008.

Islanninhevoset olivat hienosti messuilla mukana!

KIITOS kaikille osallistujille, taustavoimille, Skidille sekä Mirkkalle ja Takulle loistokkaasta showsta:)!

ELMA Helsingin Maaseutumessut 2008

*****

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©2019 brunka - suntuubi.com